Honger na een dag lang shoppen in de Outlet van Roermond? Hier kan je gaan eten

Er is zoveel te zien in de outlet van Roermond, dat je er goed de hele dag kan blijven rondstruinen. Leuke kleren daar, schoenen bij die ene winkel en beauty product hier. Je bent niet alleen de hele dag rond aan het lopen, maar al die tassen met kleren zorgen voor nog meer en meer gewicht wat je mee kan zeulen. Je zou shoppen wel een work-out kunnen noemen. Daarom is het ook belangrijk om je energielevel op peil te houden en hoe kan je dat nou beter doen dan even lekker ergens wat te gaan eten. Het geeft je de tijd om te zitten, je benen te laten rusten en om jezelf weer op te laden. Maar als het om restaurants en eettentjes draait in de outlet van Roermond dan is er, net als in winkels, erg veel keuze. Om die keuze wat makkelijker te maken lees je hier wat de leukste plekken in de outlet zijn om te gaan eten.

Frites Boutique

Een erg leuke en lekkere plek om eten te halen in de outlet is de Frites Boutique. Dit is geen restaurant, dus je kan er alleen eten afhalen. Maar dus perfect voor als je on the go wilt eten of als je een bankje in de zon hebt zien staan. Zoals de naam al doet vermoeden kun je hier friet halen. Niet zomaar friet, maar met een speciale techniek gebakken. Daarnaast heb je behalve een frietje mét ook de keuze uit bijvoorbeeld een frietje chicken teriyaki of creamy mushroom. Erg leuk voor als je een keer wat anders wil proberen. Daarnaast zijn ze bij deze tent ook heel erg bezig met het milieu. Wat blijkt uit het feit dat zij zoveel mogelijk natuurlijke verpakkingsmaterialen gebruiken die afbreekbaar zijn. Een goede plek dus om een keer iets anders te proberen en om een keer aan het milieu te denken.

Café- pizzeria Staccato

Wil je echt midden in het centrum van de outlet iets gaan eten? Vind je een café wel leuk klinken? En houdt je onwijs veel van pizza? Dan is Café-pizzeria Staccato wel wat voor jou. Het leuke aan deze tent is dat je lekker op het terras in de zon kan gaan zitten omringt door de mooie merken en de vele winkels. Je raakt zo helemaal niet uit de shop sfeer. Staccato is dus een pizzeria en serveren dus; pizza’s en pasta’s. Maar ook voor salades en verschillend belegde ciabatta broden kun je hier terecht. Daarnaast is het ook erg handig dat zij vanaf tien uur al meteen geopend zijn en je er dus voor een vroege lunch plaats kan nemen. Wil je de outlet niet verlaten, dan is dit een uitstekende plek voor jou.

Wagamama

Een leuk restaurant wat inmiddels al op veel plekken in de wereld te vinden is, is Wagamama. Dit is een Japans restaurant wat met een knipoog naar de Japanse keuken, zorgt voor de lekkerste Japanse gerechten. Waarschijnlijk denk je nu meteen aan sushi, maar niks is minder waar. Er staat hier geen sushi op de kaart, maar je kan hier goed terecht als je houdt van ramen (noodles), gyoza (dumplings), misosoep of curries. De gerechten zijn over het algemeen erg gezond en hebben een erg goede kwaliteit. Dus heb je zin in wat anders dan de Nederlandse pot, dan is Wagamama een uitstekende keuze.

Algemeen bekende plekken om te eten

Probeer je liever geen dingen uit? Of kun je bij een bekende foodketen jouw lievelingseten halen? Dan is er een grote kans dat je in de outlet ook met jouw wensen terecht kan. Want ook hier zijn veel bekende food ketens te vinden. Zo heb je hier de Dunkin donuts. La place, Starbucks en natuurlijk de Mcdonalds. Deze plekken hebben natuurlijk hetzelfde aanbod en dezelfde service die je gewend bent, waardoor je weet wat je kan verwachten. Wat ook wel eens fijn kan zijn. Kortom, je hoeft niet bang te zijn dat er niets te eten zal zijn wat jij wel lust.

In de outlet van Roermond kun je dus deze restaurants, eettentjes of food ketens tegen komen. Deze bieden allemaal wat anders, niet alleen qua eten dat ze verkopen, maar ook door de service. Daarnaast er zijn nog veel meer plekken waar wat te eten of te drinken te halen valt, zo kun je er natuurlijk ook nog ijs, crêpes en kebab halen. Er is voor ieder wat wils en je kunt gemakkelijk bijtanken om nog een paar winkels binnen te stormen en dan alsnog dat ene jasje vinden waar je naar opzoek was.