Designer Outlet Roermond; het aanbod van winkels

Wil je graag één dagje shoppen? Wil je daarbij graag alle winkels dicht bij elkaar hebben? In Nederland zijn dergelijke plekken moeilijk te vinden. In grote steden, zoals Amsterdam en Rotterdam, zijn veel winkels bij elkaar. Maar, daar spelen weer andere problemen zoals de parkeergelegenheid en de drukte.

Als je een heerlijk dagje ontspanning met een dagje shoppen wilt combineren, is er eigenlijk maar één mogelijkheid in Nederland; Designer Outlet Roermond. Dit gigantische winkelcentrum in Roermond is zeer populair bij zowel Nederlanders, Belgen en Duitsers. Dit is uiteraard niet zonder reden.

Nee, in dit winkelcentrum zijn ruim 150 winkels te vinden. Deze winkels bieden meer dan 200 topmerken aan. Als je op zoek naar merkkleding bent, zit je bij de Outlet in Roermond dus absoluut goed. Dit geldt zowel voor dure merkkleding zoals Gucci als voor de meer gangbare merken zoals Guess en Diesel. Voor jong en oud is er wel een geschikte winkel te vinden. Ook voor accessoires, sportkleding en sieraden ben je aan het juiste adres.

Dames

Bekende designermerken voor dames zijn in grote getalen aanwezig in de Outlet. Nederlandse trots zoals Nikkie is terug te vinden, maar ook internationale merken zoals Prada, Gucci en Chloé.

De designermerken voor dames hanteren bovendien zeer hoge kortingen; deze korting kunnen oplopen tot wel 70%.

Heren

Ook voor de heren zijn er meer dan genoeg topmerken te vinden. Hugo Boss, Armani, Joop; allerlei merken zijn aanwezig in de Outlet. Deze designermerken hebben een uitgebreid aanbod en hanteren bovendien zeer gunstige prijzen. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 70%. Stel jezelf eens voor; je kan een jas van een duur merk voor maar € 90,00 kopen in plaats van voor de gebruikelijke € 300,00. Wie zegt daar nou nee tegen? In de Designer Outlet te Roermond is het mogelijk.

Kinderen

Ook voor kinderen zijn er vele winkels te vinden. Deze winkels bevatten vele topmerken, terwijl de prijzen ook bijzonder aantrekkelijk zijn.

Sportkleding

Ben je een fervent sporter? Je bent er dan van op de hoogte dat goede sportkleding bepalend is. In de Designer Outlet in Roermond kan je dan ook vele sportmerken vinden. Onder andere Puma, Asics, Nike, Reebok en Adidas zijn terug te vinden in de Outlet.

Accessoires

Ben je niet alleen op zoek naar kleding? Wil je ook bijvoorbeeld sieraden, riemen of zonnebrillen kopen? Ook dan kan je je hart ophalen bij de Designer Outlet Roermond. Binnen het winkelcentrum zijn namelijk vele winkels te vinden die dergelijke accessoires aanbieden. Ook hierbij zijn de meest bekende merken prominent aanwezig.

Al met al kunnen we stellen dat het aanbod van winkels in de Designer Outlet te Roermond ongelooflijk uitgebreid is. Voor het hele gezin zijn er interessante winkels te vinden. Deze winkels zijn overigens niet alleen vanwege het aanbod interessant, Nee, de gunstige prijskaartjes zijn ook érg interessant. Profiteer direct van het aanbod en van de lage prijzen; plan een reisje naar het zuiden van het land.