Hoe ziet een dagje shoppen in de outlet van Roermond eruit?

Al je vrienden hebben het er al een keer over gehad, de outlet in Roermond. Velen waren enthousiast en hebben de mooiste verhalen aan je vertelt. Natuurlijk ben je nu wel een beetje nieuwsgierig geworden en ben je van plan om er zelf dan ook maar eens te gaan kijken. Je hebt je beste vrienden weten te strikken en de datum staat gepland. Je hebt er zin in, maar je bent ook best wel benieuwd naar wat je kan verwachten. Erg fijn dat je bij dit artikel uit bent gekomen. Want hierin wordt uitgebreid een dagje shoppen in de outlet van Roermond besproken.

Aankomst

Het is de dag dat je hebt afgesproken hebt om met vrienden naar de outlet te gaan. Je weet precies wat je nodig hebt en hebt al bedacht naar welke winkels je graag zou willen gaan. Je vrienden komen je ophalen en hebben er net zoveel zin in als dat jij dat hebt. Samen gaan jullie op weg en binnen de kortste keren is het alweer tijd om de snelweg te verlaten. Jullie rijden de snelweg af en staan dan eigenlijk meteen al op de grote parkeerplaats. Een plekje vinden is dan ook niet moeilijk en voor 4 euro kan de auto daar de hele dag blijven staan.

Winkelen

Natuurlijk gaan jullie als eerste naar de winkels die gezien wilde hebben zoals; NIKKIE, Jimmy Choo en Adidas. Om vervolgens de winkelstraat door te struinen en bij leuk uitziende etalages alsnog naar binnen te gaan. Binnen no time hangen je armen vol met tassen waarin de leukste kleren, schoenen en accessoires zitten.

Lunchen

Na veel winkels gezien te hebben wordt het toch onderhand wel tijd om ergens te gaan lunchen. Het liefst blijven jullie wel in het centrum van de outlet, om daarna weer zo snel mogelijk door te kunnen gaan met de dagactiviteit; shoppen. Er wordt dan ook gekozen voor een leuke pizzeria met een terras tussen alle winkels in. Het eten is er heerlijk en je voelt dat je er zo weer tegenaan kan.

Guest service

Na het lunchen zijn jullie doorgegaan met het bekijken van winkels en heb jij meteen een cadeautje gehaald voor je zus, die bijna jarig is. Je weet zeker dat ze er heel blij mee gaat zijn en wil het cadeau daarom mooi laten inpakken. Nu hoorde je dat je cadeautjes bij de Guest service in kan laten pakken. Daarom zijn jullie nu op weg daar naar toe, als afsluiting van de dag.

Thuiskomst

Uitgeput kom je thuis, moe van het vele lopen, de zware tassen en alle indrukken. In de auto waren jullie het er over eens dat het een geslaagde dag was en dat jullie allemaal graag nog eens terug zouden gaan. Dit niet alleen om goedkoop aan merkspullen te komen, maar ook omdat jullie nog zoveel niet gezien hebben. Kortom, het tripje naar de outlet in Roermond was erg geslaagd. Je hebt gevonden waarnaar je opzoek was, je hebt het erg gezellig gehad met je vrienden en je weet een nieuwe plek om leuke spullen te kopen en waar je fijn rond kan lopen. Wie weet kom je volgende keer met nog meer tassen thuis.