De ligging van outlet Roermond

U vindt de outlet in Roermond aan de Stadsweide, op nummer 2 (postcode: 6041 TD). De outlet ligt ongeveer op een half uur rijden met de auto van de grote stad Eindhoven en is erg goed te bereiken. Zo kunt u met de auto komen, waarbij u vanuit Maastricht de A73 richting Roermond neemt en vervolgens bij afrit 19 (Roermond) afslaat.

Als u dit heeft gedaan, is het simpelweg nog een kwestie van het volgen van de borden richting de Designer Outlet. Daarnaast is het ook mogelijk om met de trein naar outlet Roermond te komen, waarbij u bij station Roermond de trein dient te verlaten en vervolgens nog ongeveer 10 minuten moet lopen om bij outlet Roermond uit te komen.

Als u bij outlet Roermond uitgewinkeld bent, kunt u eventueel nog een bezoekje brengen aan het stadscentrum van Roermond. Zo ligt de outlet in Roermond slechts op een kleine afstand van het centrum van de stad, waardoor u na het winkelen bij de outlet ook nog verder kunt winkelen in het centrum van Roermond.

En eet u liever niet in de outlet zelf, maar in het centrum van Roermond? Dan kunt u door de kleine afstand tussen de outlet en het centrum van Roermond ook eenvoudig een restaurant in het centrum van Roermond opzoeken. Tot slot is ook de stad Eindhoven gemakkelijk te bereiken vanuit de outlet in Roermond.

Overige producten en diensten van outlet Roermond

Naast de vele boetieks, restaurants en de kinderspeelhoek, houdt outlet Roermond zich nog bezig met vele andere zaken. Ten eerste worden er regelmatig leuke evenementen georganiseerd in outlet Roermond, zoals een sale met extra afprijzingen. Daarnaast is het bij outlet Roermond tevens mogelijk om een personal shopper in te huren voor een uur, voor enkele uren of zelfs voor een gehele dag.

Deze personal shopper helpt u met het kiezen van de juiste items, helemaal in uw stijl en in de kleur die het beste bij uw huidskleur en haarkleur staat. Zo weet u zeker dat u niet alleen goede deals scoort, maar ook dat de items die u aanschaft goed bij u passen.

Tot slot is het tevens mogelijk om cadeaus te kopen bij outlet Roermond. Dit kan in de vorm van een geweldig designer item, maar ook in de vorm van een cadeaubon. Wat de cadeaubonnen van de outlet in Roermond zo bijzonder maakt, is het feit dat de cadeaubon van outlet Roermond in alle boektieks ingeleverd kan worden.

Geef uw moeder, zus, vriend(in), of collega een cadeaubon van outlet Roermond en u weet zeker dat deze goed besteed wordt. Zeker als u op zoek bent naar een geschikt cadeau en het moeilijk vindt om de juiste items te kiezen, is een cadeaubon voor de 150 boektieks van outlet Roermond een aanrader.