Designer Outlet Roermond – praktische informatie

Wil je graag een dagje shoppen? Wil je daarbij zo effectief mogelijk shoppen? In dat geval ben je waarschijnlijk op zoek naar een winkelcentrum, waarbij alle winkels dicht bij elkaar gevestigd zijn. In het zuiden van Nederland is een dergelijk winkelcentrum te vinden; Designer Outlet Roermond. Dit winkelcentrum herbergt ruim 150 winkels en deze winkels bieden de producten met hoge kortingen aan. Wat houdt jou nog tegen? Op deze pagina kan je in ieder geval alle praktische informatie vinden en de openingstijden Roermond outlet.

Openingstijden Roermond

Openingstijden Roermond outlet

De Designer Outlet Roermond is 363 dagen in het jaar geopend. Alleen op eerste kerstdag en op nieuwjaarsdag blijven de deuren van het winkelcentrum dicht. Hieronder kan je de exacte openingstijden per dag vinden:

Maandag: van 10.00 tot 20.00 uur

Dinsdag: van 10.00 tot 20.00 uur

Woensdag: van 10.00 tot 20.00 uur

Donderdag: van 10.00 tot 20.00 uur

Vrijdag:  van 09.00 tot 21.00 uur

Zaterdag: van 09.00 tot 21.00 uur

Zondag: van 09.00 tot 21.00 uur

Ja, je leest het goed. De outlet in Roermond is ook elke zondag open. Dit biedt voor vele gezinnen en families uitkomst. Zij kunnen namelijk op een vrije zondag een heerlijk dagje in de outlet doorbrengen. Bovendien is een dergelijk dagje erg leuk voor de portemonnee; dankzij de hoge kortingen profiteer je van lage prijzen.

Winkels

In het winkelcentrum zijn ongelooflijk veel winkels gevestigd. Ruim 150 winkels vertegenwoordigen meer dan 200 topmerken. Designer Outlet Roermond heeft topmerken zoals Prada, Gucci, Armani, Burberry en Moncler in het aanbod. Maar, ook de meer gangbare merken zoals Guess, Diesel, Superdry en Desigual zijn terug te vinden in het winkelcentrum.

Ook voor de sportievelingen is er voldoende te vinden in Roermond. Onder andere Puma, Reebok, Asics, Nike en Adidas zijn goed vertegenwoordigd.

Door de gigantische omvang van het aantal merken, slaag je sowieso in Roermond. Als je met je hele gezin een dagje shoppen gaat, zit je in Roermond goed. Dankzij het aanbod van de winkels heb je voldoende keus en zal je sowieso goed slagen.

Parkeren

Roermond ligt helemaal in het zuiden van Nederland, maar is goed aan te rijden vanaf bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Ook vanuit Brabant en Gelderland is Roermond prima te bereiken.

Als je met de auto komt, kan je de auto parkeren op het parkeerterrein van de Outlet.

Adres:

Stadsweide 2

6041 TD Roermond

Tarieven: € 3,00 voor een dagkaart

Betaalmogelijkheden: cash en pin

Aantal parkeerplaatsen: 2.750

Doorrijhoogte: onbeperkt

Op drukke dagen staat de bovengenoemde parkeerplaats soms volledig vol. Op die dagen staan er parkeerinstructies bij het Outlet; zij zullen u de weg wijzen naar een gratis parkeerplaats vlakbij het Outlet Center.

Beoordeling

De bezoekers van Designer Outlet Roermond beoordelen het winkelcentrum bijzonder hoog. Men typeert het als een leuk dagje uit en een perfecte samenstelling van winkels. Op basis van ruim 24.000 reviews op Google is er dan ook een mooie beoordeling uitgekomen. De Outlet krijgt maar liefst 4,5 ster, terwijl het maximum 5 sterren is. Al met al dus een prachtige beoordeling voor dit fijne, grote en goed betaalbare winkelcentrum.